Agilityrata alkoi kolmen esteen suoralla joista keskimmäinen oli okseri. Jätin koiran Alkuun ja sijoituin itse puoleenväliin ensimmäistä ja toista estettä. Okserin rima tippui. suoran jälkeen oli putki miltä käännyttiin jyrkästi renkaalle ja siitä pujoitteluun mikä onnistuikin hyvin. Pujoittelun jälkeen unohdin koiran mikä aiheutti että koira ajautui väärälle puolelle ennen 180 asteen  hyppyjä Tämänjälkeen rata sujui hienosti ainakin omien muistikuvien mukaan A:lle asti. A:n jälkeen oli visainen tilanne :

          A:lta putkeen sitten hyppysarja ja keinulle. Ongelmana oli ehtiminen vastaanottamaan koira putken jälkeen. Rengastakin joutuu väistämään matkalla. Otin vastaan koiran putkelta ja lähetin hypylle takanaleikaten. Siitä sitten kierrä käskyllä. 3 hyppy yllätti Bessin ja koira " törmäsi" rimaan mikä jälkeen kiersi hypyn. Keinun kontakti ok. Tämänjälkeen hyppy ja täyskäännös puomille. Kontakti ok vaikkakin toinen takajalka lipsahti pois. Sitten viimeinen hyppy.

 

                                 285036.jpg

Hyppyradalla alussa toinen hyppy piti kiertää mistä hypylle ja pussiin siitä 90 asteen kulma 3 hyppynsarjalle mitkä olivat puoliympyrän muotoisesti ja taas tiukka täyskäännös hypylle minkä lähestymiskulma vino. Mielestäni nämä alun valssit onnistuivat hyvin, muistaakseni valssasin tuohon mennessä 4 kertaa. Jatkettiin putkeen mistä käännyttiin tiukasti hypylle ja siitä pituudelle. Pituudelta tuli kielto johtuen huonosta ohjaus suunnitelmasta. Yritin tehdä pyöritystä hypylle putkenjälkeen jotta saisi hyvän lähestymisen pituudelle, mutta Bessi meinasi mennä ohi pituudesta ja sain korjattua kuitenkin oikealle esteelle. Jatkettiin hypyn kautta kepeille. Kun huomasin että kepit alkoi oikeasta välistä jätin koiran lähtien rynnistämään okserille vastaanottamaan koiraa. Bessiltä jäi luutavasti 2 väli pujoittelusta väliin mitä en huomannut. Jatkoin rataa ja hylky tuli. Okserin jälkeinen tiukka käännös onnistui ja myöskin loppurata meni ok.