Lauantain treenit aloitin yllä olevalla harjoituksella. Harjoitus oli lähinnä koiran hallintaa. Esteiden 7 ja 8 väliin oli hyvä tehdä linjaus jotta oikeaan putkenpäähän vienti helpottui. Lisäksi 10 hypylle viennissä piti olla tarkkana jotta ei livahtanut takaisin putkeen.

Toisessa treenissä oli kolme hyppyä suorassa linjassa sekä niiden päässä u putki. Putken vieressä oli hypyt päiden vieressä. Tällä treenillä treenasin putken ohivientiä. Lisäksi edestä ohjausta siten että sekä ohjaaja että koira ovat liikkeessä.

Sunnuntain treenissä oli yllä oleva radanpätkä. Parhaiten onnistui estä ohjaten. Eli pysytellen hyppyjen 2,3,5,6 vasemmalla puolella heittäen hypylle 4. Tarkkana piti olla hypyilla 5,6 sijoittumisen ja ajoitusten kanssa. Putki oli vain ansana mihin ei saanut mennä. 9 hypyn jälkeen piti koira ottaa hyvin haltuun jotta ei lähtenyt hakemaan keppejä. Loppu taas samalla tyyliiloä kuin alkukin.

Maanantain treenissä mentiin rinnakkaisia hyppyjä eri puolilta. Lähdettiin hypyltä putkeen minkä jälkeen eri variaatioita hypyille ja sitten kepit ja pöytä. Tässä taas osoittautui parhaaksi edestä ohjaus eli sijouttautumalla hyppyjen sillepuolelle mistä enimmäinen hyppy suoritetaan ja hartia ohjauksella oikealle hypylle. Yllätyksenä tuli että sylkkäri oli joissakin tapauksessa nopeampi tapa  ohjata kuin niisto.