Tämän vuoden kisat on sitten avattu ja homma on ollut taas melkoista lottoa. Kemin kisoissa 6 starttia ja 6 hylkyä. Virheitä on tehnyt niin ohjaaja kuin koirakin. Tuli vaan taas todettua että tuollaiset turnausmaiset pitkät päivät ei meille passaa vaan suorituksen vain heikkenivät kun koira ja ohjaaja väsyvät. Rutiini puuttuu.

Oulun kisat 7.2. Ensimmäisessä startissa rima tippui kun vein koirana väärällä kädellä hypyn ohi ja sitten pakkovalsilla kääntöhypylle vasempaan. Rata jatkui loistavaksi loppusuoralle asti jolloin koira luki radan jatkon pussin jälkeen toisin kuin ohjaajansa ja yhteentörmäys oli väistämätönNolostunut. Tuli tehtyä kuperkeikka minkä jälkeen jatkoin maaliin, 10 vp 8. sija.

Toinen startti alkoi mennä jo ennen starttia poskelleen. Jätin koiran maahan normaaliin tapaan kehänauhan ulkopuolelle ja menin itse lähtöpaikalle. Kutsuessani koiran sivulle koira hyppäsi noin metrin korkuisen kehänauhan yli tullessaan luokseni. Tästä huolimatta suoritimme puolet radasta puhtaasti kunnes Bessi väisti puomin alastulossa minua ja hyppäsi sivuun minkä jälkeen ohjaus levisi tuloksena hylky. Suorasta putkesta piti kääntyä pituudelle mikä meni pitkäksi ja koira hyppäsi pituuden sivuttain. Ajattelin pysäyttää koiran a:n alastulolle mut en onnistunut siinäkään joten ei onnistumisia tällä radallakaan.