Aloitimme pakkaspäiväntreenit A-treenillä mikä onnituikin hyvin;vauhti oli ok ja alastulo kontaktilla pysyttiin kunnes vapautin ja palkkasin Bessin.

Myöskin lämmitteli ja treenasin takanaleikkaamista 1 hypyllä ja sainkin muutaman kerran jo Bessin kääntymään suht tiukasti, JESS! Tätä jatketaan.

Teímme hyppytreenin jonka törkeästi lainasin Bessin siskolikan Jollyn treenisivuilta, kiitos Sannalle siitä.

43922.jpg

Tämä  harjoitus onnitui ekalla kerralla ihan hyvin kun valssasin 2 ja 3 esteiden välissä. Halusin kokeilla rataa siten että vetäisin Bessin toiselta puolelta 3 hyppyä. Tämä ei sitten onnistunutkaan ihan odotusten mukaisesti vaan sain ohjattua Bessin jopa hypyn 3 väärälle puolelle eli kyllä ko kuvassa esitetty koiran etenemisreitti on parempi myöskin ajatelleen lähestymiskulmaa hypylle 4.Kokeilin myös pyöristyksiä noille hypyille lähestymisessä, mutta sijoituminen oli hankalaa kovan vauhdin ja tottumattoman parin johdosta. Sain aikaan jopa vääriä ratoja tälläkin tavalla:( .

Halusin kokeilla myös toisen treenin samoilla hypyillä ja taas löysä ohjaaminen kostautui 2 hypyn jälkeen Bessi hyppäsi väärän hypyn "vanhasta tottumuksesta". Seuraavissa treeneissä myös ohjaajan keskittyminen PITÄÄ olla 100 %. Terästäytymisen jälkeen saimme myös tälle radalle kohtuullisen suorituksen.

43920.jpg