81993.jpg

Tälläisellä Mika Moilasen treenillä palasimme taas tukevasti maan pinnalle. Kuvitelmista että koira jotain osaisi palattiin siihen että niin paljon on vielä tekemistä.

Aluksi pelkäsin ongelmia keinulla joten otimme keinutreeniä ja mielestöni meni yllättävän hyvin jopa 1  kpl hyviä suorituksia mahtui mukaan.

Treeni alkaa vasemmasta yläkulmasta hyppy-hyppy-putkeen-kepit. Hyppy- hyppy -putkeen ok. Ensimmäisellä yrittämällä mentiin pituudelle. johtui myöhästyneestä luoksetulo käskystä. Ohjaamalla ropalla ja luoksetulo käskyllä kääntyminen saatiin onnistumaan, mutta seeuraavaksi ongelmaksi muodostui keppien aloitus mikä ei sitten millään meinannut onnistua. Mikan ohjeiden mukaan ehdollistimme hyvä käskyllä oikeaa väliä useita kertoja.

Jatkooimme keppi sulkeisteisten jälkeen hyppy ja takaa muuri ,ongelmia!!. Bessi tuli välistä pois. syynä varmastikin liian tiukan mutkan liika yrittäminen ja muutenkin ohjaus kehnoa. Nyt sitten treenasimme " takaakäsyä" useita kertoja.

Rata jatkui valssilla ja putkeenlähetyksellä siitä pituudelle minkä jälkeen pitkällä kaaroksella keinulle ihan ok suorituksella.Keinun jälkeen piti hypätä alinpana oleva hyppy väärältä puolelata mistä kepeille tätä emme hirveästi jankanneet ihme kyllä!!!. Kepeiltä tuli anakin kerram keskenlopettaminen koska lähdin liian kiireesti putken päätä kohti. Putkesta muuri hyppy takaa ja taas treenattiin:). Lopuksi  pitkien kaaroksien jälkeen  alkuhypyt toiseen suuntaan.

Otimme myös englantilaista suoraa. Hyppyjä peräkkäin 5-7 ensin 2 hyppyä ja takaisin alkuun sitten 3, 4 ja 5. Sama liika yrittäminen koskautuis tässäkin harjoituksessa.

 

Nyt juhannus tuntuu tulevan liian aikaisin mutta ei vielä kannata vetää liikaa johtopäätöksiä. Huomenna taas, Vähemmän yrittämistä ja rennomalla asenteella.