84014.jpg

Treeni alkaa putken viereiseltä hypyltä josta 3 hypyn suora seuraava hyppy kierretään takaa kuten seuraavakin hyppy ja siitä putkeen molempiin päihin vuorotellen siitä sitten viereisten  alahyppyjen  suorittaminen takaa kiertäen. Tarkoitus opettaa koiraa seuraamaan ohjausta putkelle mentäessä. Ongelmia ilmeni ylempään putkenpäähän mentäessä. Jouduttiin kertaamaa tänne käskyä.

Myös 4 hypyn rima tipahteli jouduttiin myös sitä treenamaan. Ihan muuten kohtuullisia suorituksia.

Toisena treeninä kirräkäskyn tehotreeniä

84016.jpg

Alkoi renkaalta ja sen jälkeen esteet 1-5 kierrettiin takaa ja lopuksi suora renkaalle. Ensimmäinen probleema renkaalla. Rengas oli oudon näköinen jouduin ottamaan kerran erikseen ennenkuin hoksasi sen esteeksi. Myös loppusuoralla ei millään meinanut hoksata rengasta. Hyvä muistutus koiran kokemattomuudesta.

Mielenkiintoinen treeni miettiä miten onnistuu sujuvasti. 1-3 hypyt kierrettiin oikean kautta jonka jälkeen valssi nelonen vasemmalta ja vitonen taas oikealta ja sitten loppusuora.

Loppusuoraa hiottiin myös jonkin verran ennenkuin sujui kohtuullisesti. Joitakin kertoja rimoja tippui mutta Bessi  korjasi ko tilanteen seuraavalla kerralla.