Aloittelin taas treenin 1 hypyllä edestakaisin hypellen tämä ei kylläkään tainnut olla hyvä idea sillä taisi kostautua myöhemmin.

Teimme hyppyharjoittelua 4 peräkkäisellä 65  hypyillä mitkä oli suhteellisen tiheällä välillä. Tämä harjoitus oli mielestäni hyvä, sillä bessi joutui todella keskittymään hyppyihin. Muutama alijuoksu ja epäonnituminen hypylillä nähtiin. Tätä(kin) pitää vielä treenata lisää.

Itse treeninä oli seuraava:

48609.jpg

Jo ensimmäisillä hypyillä tuli ongelmia rima tipui tai Bessi oli menossa kepeille.Parhaiten kääntyi takanaleikaamalla 2 hypyn takana , jos oli valmiiksi vasemmalla puolella 2 hyppyä ja kutsui Bessiä hyppäsi 2 hypyn väärältä puolelta eli tässä mielestäni alkuhyppely teki hallaa kuten myös 5 hypyllä.

Loppu meni parhaiten jättäytymällä 1 ja 4 hyppyjen väliin ja kutsumalla koira sieltä 5 hypyltä.  Tässä piti varoa tuota takaisinpäin hyppäämistä 5 hypyllä. Otin bessin vastaan 6 hypyllä ja vein 7 ja 8 hypyn vasemalta puolelta ja lähetin kepeille mikä menikin hyvin vaikka olikin muutama täpäräkin tilanne 7 hypylle.

Lopuksi vielä keinua avustajan kanssa, mikä sujuikin taas vaihteeksi kotalaisesti ei tullut kieltäytymisiä yms.