Aamu yöstä lähdin ajelemaan kohti kisapaikkaa unisin mielin ilman suurimpia odotuksia. Ensimmäinen agirata oli suht virtaava niinkuin kaikki radat olivat. Rataan oli viritetty pari putkiansaa mitkä onnistuimme välttämään takana ohjaamalla suuntakäskyillä. Rata meni puhtaasti mutta etenemisessä oli hieman tökkimisen makua olisiko ollut vielä unihiekkaa silmissä tuloksena kjuitenkin niukka nollavoitto.

Toisella agiradalla lähdimme ensimmäisenä. Rata oli virtaava ja vauhdikas. Ohjaus onnistui ok, olisinkko ollut hieman yllättävän hyvin onnistuneen ekan startin jälkeen hyvänolon tunnetta rinnassa ja näin käskytys oli hieman myöhässä. Virheitä 10 vp ainakin yksi rima tippui ja keinunkontakti oli kiikunkaakun.

Hypärillä jatkettiin vauhdikasta ja virtaavaa menoa.Ainoaksi kompastuskohdaksi yllättäin tuli putken vierellä ollut rengas mikä olisi pitänyt suorittaa ennen putkeen menoa. Tätä vaaraa en kunnolla hoksannut tutustumisessa ja yritin heittää koiran rengaalle ja siitä putkeen onnistumatta siinä. Koira meni suoraan putkeen tuloksena hylky.

Reissun saldoon pitää olla tyytyväinen vaikka enemmänkin olisi ollut tarjolla