Ensimmäinen harjoitus:

37163.jpg

Hyppysarja meni mallikkaasti ensimmäisellä kertaa kun vastaanotin koiran aloituksessa 2 esteen kohdalta ja jopa keppien aloitus onnistui ekalla kerralla JESS!! Tämä oli kuitenkin tuuria sillä seuraavalla yrittämällä keppien aloitus ei enää onnistunut vaan tuli epävarmemmaksi mitä enemmän sitä hinkkasimme. Keppien lähestymiskulmissa on vielä rutkasti tekemistä.

Toisena treeninä oli tämän näköinen radan pätkä:

37167.jpg

Kepit-rengas.hyppy-putki-hyppy-putki sarja sujui hyvin. Bessin pystyi lähettämään putkiin edellisen esteen takaa. Hypyn 7 rima tippui usealla kerralla jos menin vastaanottamaan koiraa hypyn taakse ja lähdin liikeelle seuraavaa estettä kohti ennenkuin koira oli hypyn suorittanut. Tätä pitää treenata lisää.

Hyppysarjalla 8-11 oli tarkoitus treenata takanaohjaamista ja eteen käskyä. Tämä osio ei kuitenkaan sujunut mallikkaasti. Hyppy 10 ohitettiin usealla kerralla varsinkin jos lähdin rynnimään 7 hypyltä kohti 8 hyppyä kannustaen Bessiä eteen käskyllä.Takanaohjaamista on treenattava rutkasti lisää. Treeninä tämä loppu oli liian vaikea ensimmäiseksi takana leikkaamis treeniksi.

Keinua treenasimme myös erillisenä esteenä koirakytkettynä ja apuohjaaja  otti vastaan keinua. Tämä sujui ihan mallikkaasti. Bessi hidastaa hieman keinun alkaessa kääntyä, mutta tätä lienee turha murehtia tässä vaiheessa.

Lähiaikoina pitää keskittyä keppi , takana- ja edessäleikkaustreeneihin, jotta etenemisestä tulee hallitumpaa.