Vuodesta 2007 tuli heikompi kuin olin etukäteen ajatellut. Numeroilla sen voisi ilmaista seuraavasti: 38 kisaa hylky % 60,5 ja nolla % 7,9. Olisipa toisinpäin nuo %t.

Minimi tavoitteen toki saavutin eli 1.  3 lkn nollavoitto  tuli vuoden viimeisessä kisassa. Alkuvuodesta oli suuria ongelmia noiden lähtöjen kanssa mikä parani loppuvuotta kohti. Kontakteiden kanssa kävi kyllä hieman toisinpäin eli heti kun lopetin kontakteille pysäyttämisen aina treeneissä tuli ongelmia kontakteilla varsinkin puomilla. Loppuvuoden ratareeneillä on mielestäni ollut myönteinen vaikutus kisaratoihin. Meno ei ole aivan niin kaaottista kuin aikaisemmin jospa se yhteinen sävelkin sieltä löytyisi :). Alastulo kontakteiden höllentämisen jälkeen niin treeni radat kuin kisaradat ovat tulleet paljon jouhevammiksi ja oma ohjausrytmikin on pysynyt parempana joten pitäneen löytää tähän jonkinmoinen kompromissi.

Suurin osa noista hylyistä liittyy jotenkin putkeen eli heti kun ohjaus ei ole ajantasalla tai myöhässä bongataan lähin putki! Tässäpä onkin itellä työstämistä kun pitäisi kooiran pysyä hanskassa koko rata.

 

Toiveikkana yrittämään noita nollia  vuonna 2008!