Ensimmäisessä harjoituksessa menimme esteet 1-9. Jätin koiran alkuun ja menin odottelemaan puominpään ja putken puoliväliin. tarkoitus oli vetää koira puomin pään ohi. Kovalla vetämisellä Bessi tuli puomin pään ohi mutta lähti hakemaan seläntakaa putkenpäätä 14 mikä käskyttämällä kuitenkin jätettiin menemättä mutta kielto tuli 3 päähän.

Toisella yrittämällä jäin puominpään kohdille ja lähdin siitä viemään koiraa putkeen 3. Edelleen vilaisi puomia ja piti työntää 3 päähän putkea. Putkesta koira oikealla vienti kepeille onnistui ok. Lähetys 5 hypylle ja suuntakäskyllä välistä veto onnistui hyvin . Tarkoituksella jäin hieman etäämmälle hypystä 6 ja yritin käskyttää suuntakäskyllä hypylle samalla itse etenemällä puomin suuntaa. Tämä aiheitti hieman epävarmuutta mutta suoritettiin oiken. Hyppy 7 ja puomi onnistui hyvin. Alastulo hyvä koska maassa olittamassa palkka.

Kolmannella yrityksellä vein hypyt 5 ja 6 lähempänä ja odotin koiraa jolloin suoritus varmempi. Alastulolla kehu ja vapautus ja kutsu hypylle 9.

Toisessa harjoituksessa menimme esteet 11- 21. Kepeille viennissä treenasin ihmisnuolta, missä oli hieman ongelmia ajoituksen kanssa ja lisäksi koira hyppäsi hieman päälle. Kepeille vein varmistaen kädellä koiran oikeaan väliin. Valssasin keppien päässä ja lähetin putkeen. Koira vasemmalla puolella kierräkäskyllä hypylle. Yhden kerran rima putosi mutta muuten onnistuneita suorituksia. Hieman pyöristäen vienti puomille. Alastuloissa tuli yksi ohi juoksu muilla kerroilla vapautuskäskyllä loppusuoralle.

Yhteenvetona voisi olla että ohivientejä pitäisi treenata edelleen enemmän kuinmyös ihmisnuolta.